Er du der stadig?

FORTSÆT

Opbyg

Build - da

 

OPBYG EN GRUPPE AF KUNDER OG BRAND AFFILIATES OG OPTJEN UGENTLIGE BUILDING BONUSSER PÅ SALGET FRA HELE GRUPPEN

 

AT FORSTÅ BLOCKS

 

Der er to slags blocks - Building Blocks og Sharing Blocks. Hver Building Block repræsenterer 500 Salgsvolumenpoint, der kommer fra din gruppe. Sharing Blocks er Building Blocks, men kun fra køb foretaget af Detailkunder, Medlemmer, Brand Affiliates og Kvalificerende Brand Representatives som du tilmelder personligt.1

 

Image-1-da

 

Blocks nulstilles, hver kalendermåned så det nu er endnu nemmere at følge dine penge!

 

For at optjene ugentlig Building Bonus skal du kvalificere dig som Brand Representative ved at følge disse tre trin:

 

KVALIFIKATION

 

Image-2-da

 

Lige så snart, du kvalificerer dig, bliver du Brand Representative i starten af den næste ugentlige periode. Du kan starte med at optjene en ugentlig Building Bonus, der starter på 5 % og nå op på 40 % på den provisionsbaserede værdi af din Gruppes Produktsalg. For fortsat at kunne beholde titlen som Brand Representative, skal du optjene fire nye Building Blocks hver måned (eller bruge op til tre Flex Blocks, som forklaret herunder).

 

FLEX BLOCKS

 

Image-3-da

 

SOM BRAND REPRESENTATIVE, OPTJENER DU BUILDING BONUS

 

SÅDAN FUNGERER DET

 

Disse Blocks giver også et overblik over din fremgang og udbetaling. Blocks gør simpelthen din forståelse for forretningen og organiseringen nemmere og mere effektiv for dig og din Salgsgruppe (du og alle dine Detailkunder, Medlemmer, Brand Affiliates, og Kvalificerende Brand Representatives).

 

BUILDING BONUS

Optjen en stigende bonus, der starter på 5 % på den Provisionsbaserede salgsværdi (CSV)* af din første Building Block og stiger hele vejen op til 40 % på din 16. Building Block og opefter. Du betales ud fra din CSV på hver enkelt Building Block. Hver Building Block udbetales kun på baggrund af den procentdel, der knyttes til den Building Block, som vist i diagrammet nedenfor

 

Image-4-da

 

OPTJEN UGENTLIGT

 

Fire gange om måneden udbetaler vi Building Bonus for nye optjente Building Blocks. Vi udregner din udbetaling baseret på salg fra den 7., 14., 21. og sidste kalenderdag i måneden, så du ikke behøver at vente til slutningen af måneden med at få betaling. Du kan se din bonus på din Velocity-konto inden for en hverdag og derefter overføres de automatisk til den bank, du vælger.

 

SKEMA OVER UGENTLIG BUILDING BONUS

 

Image-5-da

 

BONUS UDREGNES NORMALT DEN 8., 15., 22. OG 1. DEN FØLGENDE MÅNED

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Frankrig: “Tilmelding” referer til personligt tilmeldte Detailkunder, Medlemmer eller Brand Affiliates hos Nu Skin som tilladt under din VDI-status.