Er du der stadig?

FORTSÆT

Scannerens tilfredshedsgaranti-formular

Lad Pharmanex BioPhotonic-scanneren give dig øjeblikkeligt bevis på dit carotenoidniveau, og se den målbare forskel. Hvis dit resultat for hudens carotenoid-score ikke viser en stigning efter 90 dages indtagelse af et af nedenstående produkter i den indikerede doseringsmængde, vil vi refundere det beløb, du har betalt for produktet.

Ved at benytte dette tilbud vil ansøgere anses for at acceptere og være bundet af nedenstående vilkår og betingelser. Nu Skin forbeholder ret til efter eget absolutte skøn at afvise påstande, der ikke overholder disse vilkår og betingelser.

 

Ved at benytte dette tilbud vil ansøgere anses for at acceptere og være bundet af nedenstående vilkår og betingelser. Nu Skin forbeholder ret til efter eget absolutte skøn at afvise påstande, der ikke overholder disse vilkår og betingelser. 

 

Dette tilbud er i tillæg til, og hverken erstatter eller begrænser, dine lovbestemte rettigheder.

 

For at validere din påstand skal du udfylde tilfredshedsgaranti-formularen. Du kan kun benytte dette tilbud inden for 90 dage fra datoen, hvor du er blevet genscannet. De originale kvitteringer skal tydeligt vise de købte produkter samt købsdatoen.

 

I disse vilkår og betingelser: 

 

 • betyder ADR-abonnement: Automatic Delivery Rewards-abonnement. For yderligere oplysninger, besøg siden Hvad er et ADR-abonnement. Et ADR-abonnement kan være nyt eller eksisterende.
 • betyder produkt: LifePak®+, Beauty Focus MultiBeauty eller Beauty Focus Collagen+.
 • SCS: Hudens carotenoid-score.
 • Scannerkort: Kan være fysisk eller digitalt, er genanvendeligt og vil blive brugt til både indledende og efterfølgende scanninger. Stregkoden, som er scannerkortets nummer angivet på kortet, giver dig livslang opfølgning, hvis scannerkortnummeret er knyttet til et aktivt ADR-abonnement.
 • Scanneroperatør: Er en autoriseret Brand Affiliate hos Nu Skin i henhold til en Brand Affiliate-aftale.
 • Sammenhængende måneder: Bestilling af produkt(er) måned efter måned, senest den samme dag hver måned for at sikre, at et dagligt indtag er garanteret.

 

VILKÅR OG BETINGELSER:

 

Kvalificeringsbetingelser:

 • Tilfredshedsgarantien er tilgængelig for alle kunder over 18 år, der er registreret som Nu Skin Brand Affiliate, eller forbrugere med et gyldigt Nu Skin ID-nummer, som er lovligt bosat i et af Nu Skins åbne markeder i Europa og Afrika, hvor produkterne er tilgængelige til salg.
 • Tilfredshedsgarantien gælder eksklusivt for personer, som ikke har taget de ovennævnte produkter i mindst 3 måneder før deres første scanning.
 • Hver kunde er kun berettiget til en refundering i henhold til denne tilfredshedsgaranti.

 

Sådan gør du:

 

 • Bed om få foretaget en indledende scanning med S3 BioPhotonic Scanner for at få oplyst hudens carotenoid-score (SCS), inden du begynder at indtage produkterne. Din første SCS-score skal registreres på et scannerkort, der er knyttet til dine ADR-abonnementsordrer.
 • Bestil ethvert af produkterne via ADR-abonnementsprogrammet i tre sammenhængende måneder, og indtag dem med doseringsmængden angivet herunder. Din ordre skal bestilles og betales senest 7 dage efter din første scanning.
 • Indtag en optimal ernæringsmæssig mængde i minimum 90 sammenhængende dage for at forbedre hudens carotenoid-score.
 • Din garanterede genscanning skal udføres med det samme scannerkort, der blev brugt til din første scanning, mellem 90-100 dage efter den første scanning.

 

For Lifepak+ kan dette opnås ved at indtage 1 brev (4 tabletter) om dagen, hvilket svarer til 2 Lifepak+ pakker i 3 sammenhængende måneder.

For Beauty Focus Collagen+ kan dette opnås ved at indtage 1 brev om dagen, hvilket svarer til 1 pakke hver måned i 3 sammenhængende måneder.

For Beauty Focus MultiBeauty kan dette opnås ved at indtage 1 kapsel om dagen, hvilket svarer til 1 pakke hver måned i 3 sammenhængende måneder.

 

 

Du vil få refunderet dine penge indenfor 2 til 4 uger fra modtagelse af din anmodning.

*
*
Brug internationalt telefonnummer (begynder med + og landekode)
*
Påkrævet information for kvalificering til tilfredshedsgarantien
*
*

Indledende scanning (højst 7 dage før køb af produkter)

*
*
*
*
 LifePak+
 Beauty Focus Collagen+
 Beauty Focus MultiBeauty

Garanteret genscanning (mellem 90-100 dage efter den indledende scanningsdato)

 

 

 

*
*

 

Generelt:

 

 • Hvis du har indtaget mindst 2 ud af de 4 produkter samtidigt, dvs. LifePak+, Beauty Focus MultiBeauty og/eller Beauty Focus Collagen+, i 3 sammenhængende måneder, vil Nu Skin kun refundere beløbet for et af disse produkter, hvis din SCS-score ikke steg. Du kan frit vælge hvilket produkt, der skal refunderes.
 • Hvis du har bestilt en ADR-abonnementspakke, der indeholder et produkt til kampagnepris, og du ansøger om tilfredshedsgarantien, bedes du være opmærksom på, at du modtager en refundering af den kampagnepris, som du købte produktet for.
 • Du vil få refunderet beløbet indenfor 2-4 uger efter modtagelse af din anmodning.
 • Din refundering vil blive udbetalt til det kreditkort, som du brugte til at købe produktet. Hvis du brugte en anden betalingsmetode til at købe produktet, vil refunderingen blive udbetalt til din angivne bankkonto via elektronisk overførsel.

 

Diverse:

Virksomheden forbeholder sig ret til at anmode om, at du bliver genscannet for virksomhedens egen omkostning.
Enhver manipulation af vilkårene og betingelserne for denne tilfredshedsgaranti, efter Nu Skins eget skøn, vil ugyldiggøre enhver anmodning om refundering.
Nu Skin forbeholder sig ret til at ændre eller annullere tilfredshedsgarantien. Hvis Nu Skin annullerer tilfredshedsgarantien, vil virksomheden fortsat behandle anmodninger indsendt før den pågældende annulleringsdato og udbetale refunderinger, hvis anmodningerne accepteres.

 

Ansvarsfraskrivelse: 

Virksomheden, dennes moderselskab, associerede selskaber og datterselskaber ("Nu Skin" eller "Pharmanex") er opmærksomme på eventuelle bekymringer, som du måtte have, vedrørende måden hvorpå information om dig indsamles, anvendes og deles som følge af din brug af tilfredshedsgaranti-programmet. Nu Skin respekterer dit privatliv og er forpligtet til at beskytte privatlivet for alle brugere af Nu Skins produkter og tjenesteydelser. Nu Skin indsamler og opbevarer visse personlige oplysninger om dig, der eventuelt kan anses for at være følsomme data, med henblik på at udføre administrative og optegnelsesmæssige opgaver.

 

Ved at indsende denne anmodning om tilfredshedsgaranti giver du udtrykkeligt samtykke til, at Nu Skin må opbevare alle oplysninger indsendt af dig på dennes hovedkvarter i USA, dennes regionale hovedkvarter og/eller dennes affilierede virksomheder i dit land. Du giver også udtrykkeligt samtykke til, at alle dine oplysninger må bruges af Pharmanex til at behandle oplysningerne udenfor EU og i en samlet database med henblik på at udføre research, der ikke vil identificere dig overfor andre brugere.

 

Du forstår, at Pharmanex vil gøre resultaterne af din karotenoid-scanning tilgængelige for dig på Pharmanex's hjemmeside (de vil kun være tilgængelige for dig, efter du er logget ind). Du forstår også, at kun du vil have adgang til de oplysninger, der identificerer dig. Du har ret til at bede om adgang til og korrektion af dine personlige oplysninger opbevaret af Nu Skin ved at kontakte din lokale kundeservice i dit land. Medmindre det på anden måde er obligatorisk bestemt ved lov gemmes alle data kun i en påkrævet tidsperiode.

 

Ved at indsende denne formular anmoder jeg om en refundering i henhold til tilfredshedsgarantien, der tilbydes af virksomheden, for de valgte produkter angivet herover.