Er du der stadig?

FORTSÆT

Scanner Tilfredshedsgarantien formular

Lad Pharmanex BioPhotonic Scanner give dig øjeblikkeligt bevis for dit karotenoide antioxidantniveau, og se den målbare forskel. Hvis din SCS ikke viser en stigning efter 90 dages indtag af nedenstående produkter i den anbefalede dosis, giver vi dig de penge du har betalt for produktet retur.
Ved at deltage i dette tilbud har ansøgeren accepteret og er bundet af nedenstående vilkår og betingelser. Nu Skin forbeholder sig retten til at nægte påstande, der ikke stemmer overens med disse vilkår og betingelser.

 

Ved at deltage i dette tilbud har ansøgeren accepteret og er bundet af nedenstående vilkår og betingelser. Nu Skin® forbeholder sig retten til at nægte påstande, der ikke stemmer overens med disse vilkår og betingelser. 

 

Tilbuddet er en tilføjelse til, men erstatter eller begrænser ikke, dine lovbestemte rettigheder.

 

For at kunne underbygge dit krav skal du udfylde tilfredshedsgarantien. Du må kun gøre krav på tilbuddet inden for 90 dage efter du er blevet re-scannet. Produktet og købsdatoen skal tydeligt fremgå på kvitteringen.

 

I disse vilkår og betingelser:

 

 • Betyder ADR-abonnement: Automatic Delivery Rewards-abonnement (for mere information besøg Hvad er ADR-abonnement).
 • Betyder produkt: LifePak+, JVi, Pharmanex Eye Formula eller Beauty Focus Collagen+.
 • SCS: Skin Carotenoid Score (hudens karotanoidniveau).
 • Scannerkort: Scannerkort kan genbruges - kortet anvendes både ved første scanning og opfølgende scanninger. Stregkoden (scannerkortnummeret) på kortet gør det muligt at lave permanent opfølgning, hvis scannerkortnummeret er linket til en aktiv ADR-abonnement.
 • Scanneroperatør:Leasingtageren er en autoriseret Brand Affiliate hos Nu Skin i henhold til Brand Affiliate-aftalen.

 

VILKÅR OG BETINGELSER:

 

Kvalifikation:

 • Tilfredshedsgarantien gælder alle kunder over 18 år, der er registreret som Nu Skin-Brand Affiliate eller forbruger med et gyldigt Nu Skin ID-nummer og som har bopælsadresse på et af Nu Skins åbne markeder i EMEA-regionen, hvor produkterne sælges.
 • Denne garanti gælder ikke for personer, der har taget nogen af de garanterede produkter i de sidste 3 månederen  før dførste scanning (før indtag af produkter).
 • Hver kunde er berettiget til at modtage én refundering i forbindelse med tilfredshedsgarantien.

 

Sådan fremsætter man krav:

 • Bed om en scanning første gang med S3 BioPhotonic Scanneren for at lære din SCS at kende, før du starter med at tage produkterne. Din første SCS skal registreres på scannerkortet, der linkes til din ADR-abonnement ordre.
 • Bestil produkterne via ADR-abonnement programmet i tre sammenhængende måneder og tag dem i den dosis, der beskrives nedenfor. Din ordre skal bestilles senest 7 dage efter første scanning.
 • Indtag optimal næring i minimum 90 sammenhængende dage for at sikre en øget SCS.

 

Dette kan opnås ved at drikke 60 ml to gange dagligt, hvis man tager JVi.Selvom vi anbefaler, at man drikker minimum 60 ml to gange dagligt for at opnå de bedste resultater, glæder Nu Skins tilfredshedsgaranti også hvis man drikker ned til 50 ml dagligt i 3 sammenhængende måneder.

Hvis man tager Lifepak+ kan dette opnås ved at tage en pose (4 tabletter) dagligt, dvs. 2 hele LifePak+ pakker i 3 sammenhængende måneder

Hvis man tager Pharmanex Eye Formula kan dette opnås ved at tage en (1) kapsel én gang daglig, dvs. 3 Pharmanex Eye Formula pakker i 3 sammenhængende måneder.

Hvis man tager Beauty Focus Collagen+ kan dette opnås ved at tage en pose dagligt, dvs. 3 Beauty Focus Collagen+ pakker i 3 sammenhængende måneder.

 

 

Dine penge returneres inden for 2-4 uger efter modtagelsen af din anmodning.

*
*
*
Påkrævede oplysninger for kvalificering til tilfredshedsgarantien
*
*

Første scanning (før indtag af produkter)

*
*
*
*
 LifePak+
 JVi
 Pharmanex Eye Formula
 Beauty Focus Collagen+

2.scanning (mellem 90-100 dage efter du har taget produkter)

 

 

 

*
*

 

Generelt:

 

 • Hvis du har indtaget mindst 2 af de 3 produkter sammen, dvs. LifePak+, JVi og Pharmanex Eye Formula, i 3 sammenhængende måneder, vil Nu Skin kun refundere dig prisen på et af produkterne, hvis din SCS ikke er steget. Du kan frit vælge, hvilket af produkterne du ønsker refunderet.
 • Vær opmærksom på at du vil få refunderet prisen på det købte produkt til den bestilte pris, hvis du har bestilt ADR-abonnement pakker, der indeholder kampagneprodukter på udsalg og du bruger tilfredshedsgarantien.
 • Pengene vil gå ind på det betalingskort, du brugte da du købte produktet. Hvis du har brugt en anden betalingsmetode til at købe produktet, vil pengene blive overført til din bakkonto

 

Diverse:

Virksomheden forbeholder sig retten til at anmode om en ny scanning på virksomhedens regning.
Manipulation af tilfredshedsgarantien og vilkår og betingelser, som vurderet af Nu Skin, gør alle krav om refundering ugyldige.
Nu Skin forbeholder sig retten til at ændre eller afskaffe Tilfredshedsgarantien. Hvis Nu Skin afskaffer tilfredshedsgarantien vil virksomheden stadig behandle og udbetale krav, der er fremstillet datoen for ophøret af garantien.

 

Ansvarsfraskrivelse:

Virksomheden, moderselskaber, associerede selskaber og datterselskaber (”Nu Skin” eller ”Pharmanex”) er opmærksomme på eventuelle bekymringer vedrørende måden information om dig indsamles, anvendes og deles, som resultat af din deltagelse i tilfredshedsgaranti-programmet. Nu Skin respekterer dit privatliv og er engagerede i at beskytte privatlivet for brugere af Nu Skins produkter og tjenesteydelser. Nu Skin indsamler og opbevarer visse personlige oplysninger om dig, som måske eller måske ikke betragtes som følsomme oplysninger for at udføre administrative opgaver og registreringer.

 

Når du indsender denne anmeldelse giver du dit fulde samtykke til, at alle oplysninger du indsender gemmes af Nu Skin på hovedkontoret i USA, de regionale hovedkvarterer og/eller lokale associerede selskaber i dit hjemland. Du giver samtidig din fulde tilladelse til, at oplysninger kan benyttes af Pharmanex til at behandle oplysninger udenfor EU og i en samlet database til undersøgelsesformål, som ikke identificerer dig overfor andre personers.

 

Du er indforstået med, at Pharmanex vil stille dine scanningsresultater til rådighed på Pharmanex hjemmesiden (kun tilgængelige for dig og efter du har logget ind). Du er også indforstået med, at det kun er dig, der kan få adgang til de oplysninger, som identificerer dig. Du har ret til at se og rette dine personlige oplysninger hos Nu Skin ved at kontakte din lokale kundeservice. Medmindre det er bestemt ved lov gemmes alle data kun i en påkrævet tidsperiode.

 

Jeg anmoder med indsendelsen af denne formular om en refundering i henhold til Tilfredshedsgarantien, der tilbydes af virksomheden for de valgte produkter herover.