Er du der stadig?

FORTSÆT

Vores produkter: Nu Skin og Pharmanex

 

Vores produkter: Nu Skin og Pharmanex

 


Er jeres produkter veganske?

 

Hos Nu Skin fremsætter vi ikke påstand om, at vores produkter er veganske. Grunden er, at nogle produkter indeholder animalske biprodukter, for eksempel Sunright Lip Balm, som indeholder bivoks.

 

Kosttilskud fra Pharmanex er ikke udviklet med henblik på at være fri for animalske ingredienser eller animalske biprodukter (med mindre nærmere angivet). Den proces, som er påkrævet for at bestemme hvorvidt et produkt egner sig for vegetarer/veganere eller ej, kræver mere end bare at se på de enkelte ingredienser. Vores råvareleverandører er desværre ikke pålagt at spore om hjælpestoffernes oprindelse er animalsk eller plantebaseret, undtagen hvor Pharmanex/Nu Skin specifikt beder om en vegansk/vegetarisk udgave af ingrediensen. På nuværende tidspunkt er det svært at sikre, at animalske produkter ikke er blevet anvendt i produktionen af råvaren, før den bliver købt af Pharmanex/Nu Skin. Vi kan dog bekræfte, at alle ingredienser i vores Pharmanex-produkter lever op til de skrappe kvalitetskrav i vores 6S-kvalitetsproces og de relevante juridiske regulativer.

 

Det skal nævnes, at kapslerne, som vi anvender til nogle af vores kosttilskud (R2, TR90, Tēgreen osv.), er lavet på en blanding af svin og okse, og de er derfor ikke veganske. Kosttilskud i tabletform, heriblandt LifePak+, BioGinkgo og OverDrive, er alle dækket af et meget tyndt lag gelatine. Denne gelatine kommer fra fisk. Tabletterne har dette lag af sikkerhedsårsager. Det gør tabletterne lettere at sluge. Det samme type lag kan også findes på forskellige typer medicin og bliver også anvendt af andre virksomheder, som sælger kosttilskud.


Tester I produkter på dyr?

 

Vi tester kun på dyr, når loven påkræver det. Vi følger reglerne i EMEA (Europa/Mellemøsten/Afrika), og da der ikke er krav om test på dyr i disse regioner, så er vores produkter det heller ikke.

 

Vores ingredienser er testet in vitro. I tilfælde, hvor dyreforsøg er lovpligtige, er det udelukkende det endelige produkt, som bliver testet - ikke specifikke eller individuelle ingredienser.

 

Præcis som andre præparater, du tager fra tid til anden (hovedpinepiller o. lign.), så skal kosttilskud i nogle lande testes på dyr, før de testets på mennesker. Dette gælder kun kosttilskud, ikke hudplejeprodukter. I nogle få lande er dyreforsøg i forbindelse med visse kosttilskud derfor lovpligtige. Selvom disse love kan ændre sig, så kræver de på nuværende tidspunkt, at der testes på dyr i nogle sammenhænge (obligatorisk). Forsøgene bliver ikke udført af Nu Skin. Regeringen udfører selv de påkrævede forsøg. Regeringen/testbureauet anmoder om en specifik produktmængde, som er nødvendig for at udføre deres forsøg. Nu Skin har ikke noget med testen at gøre; det hele bliver håndteret fra regeringens side af. Vi kan desværre ikke oplyse yderligere i denne forbindelse.

 

Dyreforsøg spiller en vigtig rolle for videnskabens forståelse af sygdomme og i udviklingen af effektive behandlinger. Selvom kosttilskud er ”naturlige”, skal de stadig indtages og kan derfor stadig have alvorlige bivirkninger. Ifølge den amerikanske levnedsmiddelstyrelse, FDA, er det på nuværende tidspunkt ikke muligt helt at undvære dyreforsøg og samtidigt sikre menneskers sundhed og sikkerhed.

 

Nu Skin er engageret i udviklingen af testmetoder, som kan erstatte dyreforsøg. Virksomheden har doneret til Centre for Alternatives to Animal Testing (Centeret for alternativer til dyreforsøg) på John Hopkins University og vil fortsat støtte udviklingen af alternativer til dyreforsøg. Vi håber, at denne forskning med tiden vil eliminere nødvendigheden for dyreforsøg fuldstændigt.


Kan jeg bruge jeres produkter, selvom jeg er gravid eller ammer?

 

Vi ville ønske, at vi kunne hjælpe, men vi kan desværre ikke rådgive om, hvorvidt vores produkter kan anvendes under graviditet eller amning. Det kan vi ikke, da vores produkter hverken er testet på gravide eller ammende kvinder.

 

Det er vores overbevisning, at der ikke er nogle uønskede bivirkninger, da mange kvinder fortsætter med at anvende kosttilskud og cremer under graviditet og amning. Vi anbefaler dog, at du konsulterer din læge for at være sikker, da der især i forbindelse med kosttilskud under graviditet anbefales en bestemt dosering. Tag en kopi af produktinformationssiden (PIP) med til din læge. Her vil hun/han kunne se, hvad produktet er, og hvad det indeholder. Din læge kan så vurdere om produktet kan anvendes under graviditet og amning. Dette er især vigtigt, hvis du har andre lidelser eller tager medicin i forvejen.


Hvilke produkter kan mit barn bruge?

 

Et godt produkt til børn er Epoch Baby Hibiscus Hair and Body Wash. Resten af vores produkter er desværre produceret for og testet på personer over 18 år.


Hvilke Pharmanex-produkter kan mit barn anvende?

 

Ud over JVi, som er egnet for personer i alle aldre, så er alle vores Pharmanex-produkter kun udviklet til voksne mennesker. Derfor anbefaler vi kun vores kosttilskud til personer over 18 år.


Kan jeg kombinere forskellige Pharmanex-produkter?

 

Ja, men det varierer fra land til land. Kontakt venligst din lokale produktsupport for at høre mere om anbefalede doseringer og kombinationer.


Jeg lider af en sygdom. Hvilke produkter kan jeg bruge?

 

Vi kan desværre rådgive om, hvorvidt vores produkter er egnede i forbindelse med nogen form for sygdomstilstand, hudlidelse eller graviditet. Grunden er, at Nu Skin ikke er et medicinalfirma og derfor er vores produkter ikke testet i dette henseende. Alle vores produkter er testet på sunde personer med sund og intakt hud. Vi anbefaler, at du tager en kopi af produktinformationssiderne eller ingredienslisten med til din læge. Ud fra denne information bør din læge være i stand til at vurdere, om det pågældende produkt er sikkert og egnet, når man tager din specifikke sygdomssituation, allergi og medicinering i betragtning.


Hvor finder jeg en scanneroperatør?

 

Klik her, hvis du gerne vil scannes, men ikke kender en scanneroperatør.


Hvordan bliver jeg berettiget til at modtage garantien på scannercertificerede produkter?

 

For at være berettiget til garantien skal du først og fremmest scannes. Derudover skal dit scannerkort forbindes til en ADR og bestillingen skal lægges inden for 7 dage. Til sidst skal en genscanning udføres inden for 90-100 dage fra første scanning. Hvis din scannerscore er den samme eller lavere end ved første scanning, kan du anmode om at få dine penge retur. Formularen findes her.


 

Supportemner

 


 

Kan du ikke finde det, du leder efter?

 

Kontakt os