Mød børnene

Mød børnene

Der bor børn, der sulter i stort set alle lande i verden, men VitaMeal-donationerne fra Nourish the Children®  leveres til de områder, hvor børnene har mest brug for det. Læs vores Destinationsrapporter for mere information om leveringen af VitaMeal.

 

COPY_OF3

MALAWI, AFRIKA

MERE END 94 MILLIONER MÅLTIDER ER BLEVET DISTRIBUERET I AFRIKA.

 

Janet Banda var alvorligt underernæret og ude af stand til at gå eller tale, da et børnehjem tog hende ind. Efter at have fået VitaMeal i en uge, begyndte hendes lille krop at normalisere sig. Nu er hun i stand til at løbe, lege og lære med de øvrige børn. Nu har hun håb.

 

kids_2

KINA

MERE END 47 MILLIONER MÅLTIDER ER BLEVET DISTRIBUERET I ASIEN.


Xie Rongxue er 11 år og går i 4. klasse. Hendes families årsindkomst svarer til 75 dollars. Hendes far er i behandling på hospitalet for en leversygdom, så hendes 16-årige bror er gået ud af skolen for at hjælpe med gården. VitaMeal-donationer sikrer, at Xie og hendes familie får den rette ernæring.


Pict6088

BOLIVIA

MERE END FEM MILLIONER MÅLTIDER ER BLEVET DISTRIBUERET I NORD- OG SYDAMERIKA.

 

 

Den syvårige dreng Tupiza arbejder i minerne for at hjælpe med at forsørge sin familie, siden hans far døde for et par år siden. Han plejede at spise ét måltid om dagen og tygge kokablade for at stoppe sulten og holde sig vågen. Nu modtager han to VitaMeal-måltider og klarer sig meget bedre i skolen.

Divider