Globalt problem, unik løsning

Globalt problem, unik løsning

 

AT GØRE EN FORSKEL I BØRNS LIV

 

Nourish the Children® er Nu Skin®s løsning på at tilvejebringe en konsekvent og voksende forsyning af nærende mad til verdens mest trængende børn. Dette enkle koncept fungerer ved at sælge en meget nærende mad - VitaMeal - og så hjælpe folk med at donere deres indkøb til tredjeparts non-profit organisationer, der er specialiseret i distribution af fødevarer til dem, der lider af underernæring og sult.

 

Den primære velgørenhedspartner for Nourish the Children® er Feed the Children, som er en af de største internationale velgørenhedsorganisationer i USA, der har specialiseret sig i distribution af flere millioner kilo fødevarer hvert år til familier i mere end 60 lande. Velgørenhedspartneren distribuerer de donerede VitaMeals uden ekstra omkostninger   og laver regelmæssige rapporter, der dokumenterer modtagelsen af fødevarerne hos dem i nød.

 

Ved at donere et produkt i stedet for kontanter, ved donationsgiverne nøjagtigt, hvordan deres bidrag bliver brugt, og kan være forvisset om, at deres donation gør en forskel i børns liv.

 

 

ntc_en

         

          Vores velgørenhedspartnere

 

          Sådan øger du din indflydelse

Selvom VitaMeal i sig selv har en meget stor indflydelse på børns liv, rækker donationerne længere end blot måltidet og påvirker livet for mange andre. Disse måltidsdonationer skaber mulighed for at forbedre børnenes liv gennem uddannelse, job og uddannelse i selvforsyning.

 

Få børn i skole

VitaMeal-donationer distribueres normalt gennem skoleprogrammer, fordi forældre, der lever i fattigdom, ofte vil sende deres børn i skole, for at de kan få et gratis måltid, i stedet for at beholde dem derhjemme og arbejde. Det gælder især piger. Verdensbanken har erkendt, at "der ikke er nogen mere effektiv investering til at opnå udviklingsmål end at uddanne piger."

 

Sikring af et konsekvent donationsflow

Som et socialt virksomhedsinitiativ tilskynder Nourish the Children® konsekvente  og større fødevaredonationer ved at tilbyde et incitament til at købe, donere og fremme VitaMeal. Denne kommission er inkluderet i prisen af maden, og giver distributørerne mulighed for at investere deres tid og ressourcer på at tilskynde andre til at deltage i kampen mod fejl- og underernæring. Din VitaMeal-donation øges yderligere med Nu Skins matchprogram.

 

Opbygning af økonomiske muligheder

VitaMeal-fabrikker i Malawi og Kina reducerer transportomkostninger og styrker de lokale økonomier.

 

Bidrag til selvforsyning

Noget af overskuddet fra køb af VitaMeal doneres til Nu Skin Force for Good Foundation® til finansiering af landbrugsuddannelsen i Mtalimanja Village i Malawi. Øget landbrugsproduktion kan en dag mindske behovet for fødevarehjælp i Malawi.

Divider