Er du der stadig?

FORTSÆT

Organisationen Seacology

Organisationen Seacology

Seacology er verdens førende non-profit miljøorganisation med det ene formål at bevare den stærkt truede biodiversitet på øer over hele verden.

Oprindelige folk er alt for ofte i det dilemma, at de skal vælge mellem at beskytte deres dyrebare naturressourcer og økonomisk udvikling. Seacology prøver at finde win-win-situationer, hvor både det lokale miljø beskyttes, og øboerne får nogle håndgribelige fordele ud af at gøre det. Bevarelse af øens kultur, koralrev og naturen understøttes gennem opførelse af skoler, hospitaler, børnehaver, offentlige badeværelser, osv.

For eksempel har Seacology bygget en skole i Falealupo på Samoa, som der var stort behov for, i bytte for oprettelsen af en skov på 30.000 hektarer. I Vuna Village på Fiji er Seacology ved at oprette en børnehave i bytte for etablering af et skovreservat på 4.752 hektarer og to beskyttede havområder på i alt 3.010 hektarer.

171 projekter i 41 lande verden over er indtil videre blevet realiseret af Seacology på denne måde.

Seacologys formand, Dr. Paul Alan Cox*, støtter Nu Skin Enterprises ved at udvikle Epoch®-linjen.

*Dr. Paul Alan Cox er en botaniker, hvis videnskabelige forskning fokuserer på ø-planters økologi og ø-folks etnobotanik.