Nu Skin Force for Good-dagen

Force for Good-måned

Hos Nu Skin har vi alle en mission om at gøre en forskel i vores lokalsamfund over hele verden. I år hjælper Nu Skin tusindvis af mennesker ved hjælp af ansatte og frivillige verden over.

 

På vores årlige Force for Good-dag i juni vil ansatte i hele EMEA-regionen bruge tid og ressourcer på at gøre en forskel i sine lokalmiljøer. Nedenfor har vi samlet ud et udvalg af nogle af projekterne:

 

russia

Rusland

 

I maj tilbragte de ansatte i Nu Skin Rusland en dag på kostskolen Khotkovo. Skolen er et tilbud til børn på 16 og 17 år, som har diagnoser knyttet til tale og artikulation. Medarbejderne hjalp til ved en række aktiviteter, som oprydning af området omkring skolen, havearbejde, organisering af frokost og leg med børnene.

neu

Nordeuropa

 

13. juni arrangerer  Nu Skin Northern Europe event i vores showroom i København, hvor brand affiliate, familie og venner er velkomne. Vi håber på også at øge opmærksomheden om projektet på vores kontorer i London og Oslo, hvor brand affiliates kan donere penge. Målet er at indsamle 30.000 DKK, som skal gå til at købe 30 børnesenge til børnehjemmet St. Nicolae i Bukarest, Rumænien. Pengene vil blive samlet ind ved hjælp af aktiviteter på Force for Good-dagen i København og via kontorer i Oslo og London.

brussels

Belgien

 

I Nu Skin Belgium indsamlede ansatte over €6,000, der skal donere til en lokal organisation, der hedder  Moeders voor Moeders (Mødre til Mødre). Organisationen støtter mødrer med små børn, der har økonomiske problemer ved at uddele mad, tøj, pleje- og skoleting, senge osv. Beløbet blev indsamlet igennem en velgørenhedsfrokost, lotteri, workshops, miles for smiles-løb og ved at sælge hjemmelavet mad til kolleger.

za

Sydafrika

 

Den 19. juni bidrog ansatte fra  Nu Skin South Africa  med frivillig arbejdskraft i Kids Haven. Børnehjemmet der åbnede i 1992 huser hjemløse børn og kriseramte børn i Ekurhuleni-regionen i Sydafrika. De ansatte brugte dagen med børnene og deltog i sjove aktiviteter og gav lækker pizza til forkost. De gav også en stor donation til organisationen så de kunne dække store dele af det, der manglede. Nu Skin South Africa håber at kunne gøre en forskel for børnene i Kids Haven ved at besøge dem regelmæssigt og støtte dem året rundt.

eastern europe

Ungarn

 

Ansatte fra  Nu Skin Eastern Europe office hjalp til i  Budapest Honvéd Sport Club.  Klubben gør et stort stykke arbejde for sportstalenter og ved at undervise børn i sund livsstil og vænne dem til at dyrke sport helt fra vuggestue til gymnasiet. Og da selv de bedste hold har brug for en god kaptajn så fik de hjælp af den 7-dobbelte europamester og 6-dobbelte verdensmester Ákos Kállai (leder af Honvéd’s modern pentathlon section, og træner af ungdomslandsholdet).

 

 

Hvordan vil du være en "Force for Good" i denne måned?

Besøg vores Facebook-side og fortæl, hvordan du vil være en Force for Good. Det kan være noget så enkelt som at give en donation til en velgørenhedsorganisation i dit lokalmiljø.  Du kan også donere VitaMeal  eller købe produkter fra Epoch-serien. Hver gang du køber et Epoch-produkt doneres 0.25 US$ til Nu Skin Force for Good Foundation. Pengene går til at finansiere projekter rundt om i verden og får hundredevis af børn til at smile hver dag. Yderligere doneres der €4 til Mtalimanja-landsbyen i Malawi, når du køber Epoch Force for Good-serien.