Nu Skin Force for Good-dagen

Ny kunde? Tilmeld dig i dag!

Force for Good-Måneden

Hos Nu Skin har vi alle en mission om at gøre en forskel i vores lokalsamfund verden over. I år hjælper Nu Skin igen tusindvis af mennesker ved hjælp af ansatte og frivillige.

 

På vores årlige Force for Good-dag i juni vil ansatte i hele EMEA-regionen bruge tid og ressourcer på at gøre en forskel i deres lokalmiljøer. Nedenfor har vi samlet et udvalg af nogle af projekterne.

 

russia

Rusland

 

I maj tilbragte de ansatte i Nu Skin Rusland en dag på kostskolen Khotkovo. Skolen er et tilbud til børn på 16 og 17 år, som har diagnoser knyttet til tale og artikulation. Medarbejderne hjalp til ved en række aktiviteter, som oprydning af området omkring skolen, havearbejde, organisering af frokost og leg med børnene.

neu

Nordeuropa

 

13. juni arrangerede Nu Skin Northern Europe et event i deres showroom i København, hvor distributører, familie og venner var velkomne. De håber på også at øge opmærksomheden om projektet på vores kontorer i London og Oslo, hvor distributører kan donere penge. Målet er at indsamle 30.000 DKK, som skal gå til at købe 30 børnesenge til børnehjemmet St. Nicolae i Bukarest, Rumænien. Pengene vil blive samlet ind ved hjælp af aktiviteter på Force for Good-dagen i København og via kontorer i Oslo og London.

 

brussels

Belgien

 

Nu Skin Belgium indsamlede ansatte over €6,000, der skal doneres til en lokal organisation, der hedder  Moeders voor Moeders (Mødre til Mødre). Organisationen støtter mødre med små børn, der har økonomiske problemer ved at uddele mad, tøj, pleje- og skoleting, senge osv. Beløbet blev indsamlet igennem en velgørenhedsfrokost, lotteri, workshops, miles for smiles-løb og ved at sælge hjemmelavet mad til kolleger.

 

za

Sydafrika

 

Den 19. juni bidrog ansatte fra Nu Skin South Africa med frivillig arbejdskraft i Kids Haven. Børnehjemmet der åbnede i 1992 huser hjemløse og kriseramte børn i Ekurhuleni-regionen i Sydafrika. De ansatte brugte dagen med børnene og deltog i sjove aktiviteter og gav lækker pizza til frokost. De gav også en stor donation til organisationen, så de kunne dække store dele af det, der manglede på hjemmet. Nu Skin South Africa håber at kunne gøre en forskel for børnene i Kids Haven ved at besøge dem regelmæssigt og støtte dem året rundt.

 

eastern europe

Ungarn

 

Ansatte fra Nu Skin Eastern Europe hjalp til i Budapest Honvéd Sport Club. Klubben gør et stort stykke arbejde for sportstalenter og ved at undervise børn i sund livsstil og vænne dem til at dyrke sport helt fra vuggestue til gymnasiet. Og da selv de bedste hold har brug for en god kaptajn, så fik de hjælp af Ákos Kállai (leder af Honvéd’s modern pentathlon section, og træner af ungdomslandsholdet.)

 

 

Hvordan vil du være en "Force for Good" i denne måned?

Besøg vores Facebook-side og fortæl, hvordan du vil være en Force for Good. Det kan være noget så enkelt som at give en donation til en velgørenhedsorganisation i dit lokalmiljø. Du kan også donere VitaMeal eller købe produkter fra Epoch-serien. Hver gang du køber et Epoch-produkt doneres USD 0,25 til Nu Skin Force for Good Foundation. Pengene går til at finansiere projekter rundt om i verden, og får hundredevis af børn til at smile hver dag. Yderligere doneres der €4 til Mtalimanja-landsbyen i Malawi, når du køber Epoch Force for Good-serien.

Tilmeld dig Nu Skin Bliv forhandler