Er du der stadig?

FORTSÆT

Nu Skin - Virksomhedshistorie

Nu Skin Virksomhedshistorie

Blake Roney, Sandie Tillotson og Steve Lund besluttede at bygge en virksomhed, der ville kombinere innovative produkter til personlig pleje med ingredienser, der fulgte filosofien om "alt det gode, intet af det dårlige" og en generøs forretningsmulighed, der ville tiltrække højt kvalificerede sælgere.

 

Det tog ikke lang tid for folk at opdage forskellen på de unikke forretningsmuligheder og unikke produkter hos Nu Skin®. Faktisk var den første produktordre så populær, at den var udsolgt på få timer. Folk elskede produkterne så meget, at mange selv tog deres egne flasker og krukker med, så grundlæggerne kunne fylde dem med de unikke formler ved hjælp af en almindelig ske.

 

Siden da har Nu Skin® demonstreret en markant anderledes forretningstilgang. Det begyndte med et innovativt koncept bestående af førsteklasses produkter og en enestående overbevisende global forretningsmulighed.

 

Kombineret med den urokkelige støtte fra distributørlederne har denne ekstraordinære forretningsmodel gjort virksomheden til en forretning, der er mere end 1 milliard dollars værd og stadig er tro mod sine kerneværdier.

 

I dag adskiller Nu Skin® sig ved sin evne til at påvise, at de virkelig har de bedste folk, produkter, kultur og muligheder inden for branchen for direkte salg, hudpleje og velvære. Som en af de førende virksomheder inden for aldersbekæmpelse sætter Nu Skin® standarden.