Oplev ageLOC Me

Ny kunde? Tilmeld dig i dag!
Ny kunde? Tilmeld dig i dag!

OPLEV STYRKEN VED AT VÆRE DIG SELV

Velkommen til en verden af skræddersyet hudpleje

Køb nu
ame-award

Hvorfor ageLOC Me?

Din stil, din personlighed og din teint er alt sammen en del af dig. Så bør din hudpleje ikke også være lige så unik?

 

ageLOC Me er en banebrydende, skræddersyet hudplejeløsning. En helt ny form for anti-ageing-produkt, der repræsenterer fremtiden inden for hudpleje - hudpleje, der er skræddersyet til dig, af dig!

 

Den indeholder serummer, dag- og natcremer, der kombineres i et anti-ageing-system. Bag det unikke ydre indeholder ageLOC Me avancerede egenskaber og en smart hudvurdering. Dette er et online evalueringsredskab og din vej til personlig hudpleje med cirka 2000 produktkombinationer, der er baseret på dig og præferencer.

 

ageLOC Me-serummer

Med serummerne bliver der fokuseret på en lang rækker aldersudfordringer så som fremtoningen af linjer og rynker, ujævn teint, porestørrelse osv. Dine 3 beholdere indeholder produkter, der tager udgangspunkt i din hudvurdering. Kombinationen af de 3 beholdere giver mere af det aktive ingrediens end før og tilbyder fantastiske hudplejefordele, der er skræddersyet til dine specifikke behov.

AGELOC ME DAY & NIGHT

Dag- og natcremen er udviklet til at komplementere hinanden for at give dybdegående fugt. Cremerne hjælper med at forbedre cellefornyelsen og hudstrukturen og afslører en glattere og blødere hud. Igennem hudvurderingen vil du kunne skræddersy din egen creme med en række forskellige kriterier så som duft og solbeskyttelsesfaktor (SPF).

 

En teknologi med adskillige patenter.

Nu Skin har skabt ageLOC Me. Et leveringssystem, der gemmer, kombinerer og leverer dine hudplejeprodukter via en teknologi med mange patenter. De lufttætte ageLOC Me-beholdere og den måde serum og creme bliver leveret på er en unik produktinnovation. Apparatet har en hygiejnisk leveringsmekanisme, der er den første af sin slags inden for hudpleje. ageLOC Me registrerer øjeblikkeligt din hånd og leverer en præcis dosis serum og creme morgen og aften.

se videoen

Din hudplejerutine med ageLOC Me kunne se sådan ud:

ageloc-daily-regimen

Trin 1: Start med ageLOC Gentle Cleanse & Tone.

Trin 2: Følg op med ageLOC Edition Nu Skin Galvanic Spa System II 2-3 gange om ugen.

Trin 3: Brug din ageLOC Me-enhed og første trin er serum.

Trin 4: Inkluder dit foretrukne produkt.

Trin 5: Slut af med ageLOC Me-enhedens andet trin: dag- eller natcreme.

BRUGERTILPASSET HUDPLEJE

Vi har udfordret vores verdensførende forskere til at udvikle et online vurderingsredskab til huden, der stiller spørgsmål angående de omstændigheder, der påvirker den måde, du ældes på. Med skræddersyet hudpleje bliver der taget højde for klima, din hudtype og dine omgivelser. Ved hjælp af dine svar kan vores eksperter levere en algoritme, der giver dig et præcist og brugertilpasset hudplejesystem med udgangspunkt i mere end 2000 kombinationer. Vurder huden og bestil dit skræddersyede sæt fra din mobiltelefon.

Vurder huden og bestil dit skræddersyede sæt fra din mobiltelefon

 

Dine 4 trin til skræddersyet hudpleje

Trin 1: Tag dit første skridt mod skræddersyet hudpleje

ageLOC Me-hudplejepakken indeholder et referencesæt. Sættet består af 5 forvalgte beholdere, der vil give dig muligheden for at lære mere om din huds specifikke behov. Det vil være din reference når du vurderer huden med ageLOC Me.

Trin 2: Personliggør din hudpleje med ageLOC Me Hudvurdering

Når du har brugt referencesættet i 14 dage skal du vurdere huden. Derefter vil du modtage en personlig hudplejekode så du kan købe det skræddersyede sæt.

 

 

Trin 3: Oplev dit skræddersyede hudplejeprogram

Hvis du har vurderet huden og modtaget din personlige kode, men endnu ikke har bestilt, så bemærk venligst, at din kode er blevet gemt i hudvurderingsprofilen så du kan bestille direkte.

Trin 4: Finjuster

Måske har du behov for at ændre din hudplejeserie i forbindelse med årstiden, nye aldersrelaterede hudbekymringer, hvor du befinder dig osv. Fordelen ved hudvurderingen er, at der ikke er begrænsning på, hvor ofte du kan ændre svarene og finjustere din serie.

Genbestil Beholdere

Du har fortalt os om dig selv, din hud og dine personlige præferencer, og vi har skabt en hudplejeserie, der passer perfekt til dig. Har du allerede din personlige kode? Så kan du bestille dit skræddersyede hudplejesæt.

Bestil dit skræddersyede hudplejesæt

AGELOC ME I MEDIERNE

magazines

Utallige internationale magasiner skriver om en af de mest innovative produkter i år, ageLOC Me. Og det samme gør bloggere, YouTubere, digitale magasiner og tv-programmer. Se denne video og hør hvad der bliver sagt og hvor mange priser, den har vundet!

Se videoen

awards-banner

Yderligere ressourcer

Hvis du har spørgsmål, så har vi svaret. Vi har vejledningsvideoer, hvis du foretrækker det. Hvis du foretrækker en brochure kan vi tilbyde en smuk informationsbrochure. Du kan også browse igennem vores Ofte Stillede Spørgsmål (FAQs) nedenfor.

 

FAQs Videoer Brochure

 

 

Tilmeld dig Nu Skin My Account