Er du der stadig?

FORTSÆT
mission-banner-image

 

 

Vores mission og værdier

Vores mission og værdier er ikke alene centrale for alt, hvad vi gør, men også for hvem vi er. De understreger vores engagement i at skabe en god verden i dag, så dagen i morgen bliver endnu bedre.

 

 

 

Vores MissionNu Skins mission er at virke for det godes sag over hele verden, ved at opfordre mennesker til at forbedre liv via en udbytterig forretningsmulighed, innovative produkter og en berigende, positiv kultur.


Se vores mulighed

 

 

 

 

Vores Vision

 

 

 

 

Det er vores vision at blive verdens førende platform for forretningsmuligheder.

 

 

 

 

 

Vores Værdier

 

ETIK

Vi er forpligtet til at opretholde branchens højeste etiske standarder og følger nøje Direkte Salgs Foreningens etiske kodeks.

 

Som mangeårigt medlem af Direkte Salgs Foreningen på globalt plan, er vi forpligtet til at opretholde branchens højeste etiske standarder og følger Direkte Salgs Foreningens etiske kodeks. Vi er forpligtet til helt og holdent at overholde love og retningslinjer, der hvor vi driver forretning og har implementeret politikker, træning og compliance-vurdering for at hjælpe vores sælgere.

Se vores Compliance Corner

INNOVATION

Videnskab, teknologi og valg af leverandører er vitale dele af Nu Skins DNA og driver vores mål om at forbedre gennem innovation.

 

Innovation er i centrum for alt, hvad vi gør, lige fra nyskabende ageLOC-videnskab til prisvindende apparater. Det kan ikke lade sig gøre at stå stille, når vi forbedrer liv via vores produkter. Derfor arbejder vi på at kombinere den nyeste videnskab og teknologi med den højeste kvalitet af ingredienser i enhver del af vores sortiment. Når vi gør det, kan vi maksimere performance, videnskabelig integritet og kundeappeal med produkter, som har vakt stor begejstring inden for skønhed og velvære.

Oplev videnskaben

OPTIMISTISK

At forbedre liv er ikke noget nemt mål. Men vi tror på, vi kan gøre det, uanset om det er gennem vores produkter eller vores udbytterige forretningsmulighed.

 

Alt hvad vi gør, er baseret på troen på, at vi faktisk kan gøre en forskel i andres liv. Vi ser det hver dag, med over 10.000 aktive Brand Affiliates i EMEA alene. Uanset om de bare gerne vil dele deres yndlingsprodukter eller ønsker at komme endnu et skridt videre med deres forretning, så tror vi, vi kan hjælpe dem med at gøre det med en konkurrencedygtig, fleksibel og udbytterig forretningsmulighed.

Opdag vores mulighed

REALISTISK

Vi ved, at det som er værd at have, ikke fås nemt, og at målet ikke opfyldes på kort tid.

 

Vi vil aldrig påstå, at vores forretningsmulighed garanterer succes. Som alle andre ting, så kræver det hårdt arbejde og engagement og kan også afhænge af individuelle, unikke kvaliteter. Det er derfor vi åbent deler en oversigt over indtægter optjent af vores sælgere. Ikke desto mindre tror vi faktisk på de muligheder, vi tilbyder, og vil gøre alt hvad vi kan, for at hjælpe vores Brand Affiliates nå deres mål, hvad end de er.

BÆREDYGTIGE

Vores tro på vigtigheden af folk, planeten og produkter, har betydet, at vi bifalder bæredygtige praksisser i dag for at fremme en ressourcestærk fremtid.

 

Nu Skin har lovet, at vi vil blive mere bæredygtige, og det er et løfte vi tager alvorligt. Uanset om det drejer sig om indkøb af ingredienser, at støtte oprindelige kulturer, som inspirerer vores Epoch-brand eller overgå til mere miljøvenlig emballage, så er vi på vej mod målet. Vi forstår, at der er lang vej endnu, men vi vil nå i mål.

Se vores løfte

MEDMENNESKLIGHED

“Jo mere du giver, jo mere får du”

 

At give er en del af hvem vi er. Sådan har det altid været, og sådan vil det blive ved med at være. Vores mission om at virke for det godes sag i hele verdenen og ændre liv til det bedre, er centralt i det vi gør. Vi bestræber os på at give kompetencer til og løfte andre, uanset om det er gennem vores produkter, vores forretningsmulighed eller vores bidrag til dem, som har behov via Nu Skin Force for Good Foundation eller Nourish the Children-initiativet. Der er ikke noget mere givende end det.

 

 

Få mere at vide om Force for Good