Alice & Jan Ove

  • ID:
Divider

Alice & Jan Ove

Alice&JanOve

Jan története

 

2000 áprilisában egy munkatársam meghívott, hogy megismerkedjek egy üzleti lehetőséggel. Annál a szállítmányozási és logisztikai cégnél, ahol akkoriban dolgoztam, semmire nem jutott időm, ezért úgy döntöttem, hogy élek e lehetőséggel és elfogadtam a meghívást a Carleric Lindstrom által tartott prezentációra. A prezentáción való részvétel életem legjobb döntésének bizonyult. Három és fél óra elteltével teljesen meggyőztek a lehetőséggel. A lehetőségek tárháza nyílt meg előttem.

 

Másnap regisztráltam magam Nu Skin üzletépítőként, és elkezdtem a képzést, hogy Executive lehessek. Négy hónappal később elértem ezt a címet, és azóta is Executive vagyok. Az újfajta életstílus rengeteg szép pillanatot, ugyanakkor kihívásokat is tartogatott számomra. Mindig az volt a célom, hogy olyan megoldásokat találjak, melyekkel folytathatom utamat a kitűzött cél eléréséig.

 

Az egyik legfontosabb dolog, amit megtanultam, hogy a tudás és a képzés a legfontosabb tényezők, ha a célok eléréséről van szó. A képzés és a tudás egyre több cél elérésével jár együtt. A tudás olyan, akár a hegymászás. Minél magasabbra érsz, annál többet látsz, és annál inkább megbecsülöd, amit elértél.

 

Ez biztos alapként szolgált az üzletünk továbbépítéséhez: Tudás + Hit + Cselekvés = Eredmény. 2002-ben megismerkedtem Alice-szel, akivel élettársak, majd üzleti partnerek lettünk. Az üzlet során sok új barátra tettünk szert. A barátok száma robbanásszerűen megnőtt az elmúlt években, és a jövőnk biztatónak tűnik.

 

A Nu Skin üzlet és az üzlet során elsajátított tudás eredményeképpen mindent szükséges intézkedést megtettünk egészségünk és jó közérzetünk érdekében. És mindez azért történik, mert más embereken segítünk. Tudjuk, hogy az csak a kezdet, és nagy kíváncsisággal és optimizmussal tekintünk az elkövetkező évek elé. Egyik idézetünk: vállaljunk részt aktívan annak elősegítésében, hogy a világ minden ember számára élhetőbbé váljon.

 

 

Alice története

 

2002. március 16-án Norvégiában, Hemsedalban voltam síelni, ahol megismerkedtem egy vadidegen férfival: Jan Ove volt az, aki később az élettársam lett. Ugyanúgy gondolkodtunk a világról – és nagy szenvedéllyel az egészségmegőrzésről. Akkoriban ő már Nu Skin® Executive volt.

 

Én magam 2002. július 26-án lettem Nu Skin® üzletépítő a termékek lelkes rajongójaként, hiszen rendkívüli hatással voltak az egészségemre és a megjelenésemre. 1979-től egészen addig diplomás ápolónőként dolgoztam. Két hónappal később úgy döntöttem, hogy részt veszek a Salt Lake Cityben tartott kongresszuson. Ez olyan nagy hatással volt rám, hogy örökre megváltoztatta az életemet. Idővel sokkal nagyobb lehetőséget láttam másoknak a T.H.E. Freedomhoz (Idő, Egészség és Gazdasági szabadság) való hozzásegítésében. Anélkül, hogy különösebben értettem volna az üzletet, egyszerűen csak ajánlottam másoknak ezeket a nagyszerű termékeket, 2002. decemberében Executive lettem.

 

2004-ben az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy kipróbálhattuk, milyen hatékony a BioPhotonic® szkenner a kiegészítők piacán. Ennek eredményeképpen a 2005. januári bemutatás során BioPhotonic® szkennerünk bekerült a két norvég forgalmazó egyikének kínálatába. És milyen nagyszerű eszköz ez a piacon! Az üzlet ezután még gyorsabban nőtt, és bekerültünk a máltai, majd a Ruby útra. Micsoda inspiráció!

 

Az évek során időnket és pénzünket fektettünk be abba, hogy a lehető legtöbb szemináriumon és konferencián vehessünk részt Norvégiában, Európában és az USA-ban. Példát mutattunk a többieknek. Most már látjuk munkánk eredményeit; és a vezetőink, akik ugyanezt tették, nagyszerű eredményeket értek el. A szemináriumokon és konferenciákon magabiztosságra tesz szert az ember. Ha mások is ugyanezt teszik a szervezeten belül, akkor az a szervezet erős és szilárd lesz. Végigjártuk az utunkat: Executive, Ruby, Emerald és Diamond után most Blue Diamond Executive-ok vagyunk. Mindez annak köszönhető, hogy segítettünk másoknak abban, hogy Executive-okká, vagy magasabb cíművé váljanak.

 

Érdekes napok állnak előttünk, de az idáig vezető úton sok nehézséggel találkoztunk – különösen a legnehezebb, 2007-es évben. Ekkor egy elképzelhetetlen személyes tragédia rendített meg bennünket. Lassan túljutunk ezen az időszakon, mert folyamatosan fejlesztjük gondolkodásmódunkat azzal, hogy remek könyveket olvasunk, és sikeres emberekkel beszélgetünk. Az évek során így egyfajta "soha nem adjuk fel" világszemléletet alakítottunk ki. Ha túléltük 2007-et, akkor bármit meg tudunk oldani. A nap végén nézzük magunkba, és jegyezzük meg jól, ha úgy érezzük, hogy bizonyítható különbséget vittünk véghez. Az utolsó tanácsunk: Tegyen meg mindent, és még annál is többet! Ma, holnap, minden nap!

Divider
Bezárás
Bejelentkezés
Sikertelen bejelentkezés. Kérjük, próbálja újra!
No sponsor found.
A kampányajánlat kihasználásához jelentkezzen be!