Aknesova Larisa

  • ID:
Divider

Aknesova Larisa

Aksenova_Larisa

A Nu  Skint már jóval azelőtt megismertem, hogy Oroszországban megnyitották volna a piacot. Tíz évvel ezelőtt olvastam egy Richard Poe könyvét: A harmadik hullám címűt, melyben az új gazdasági csodáról beszél - hogy több ezer ember miként valósítja meg saját anyagi függetlenségét önálló vállalkozás létrehozásával. A könyv szemléltető példáinak a fele a Nu Skinre vonatkozott, és hogy a Nu Skin üzleti lehetőség által milyen sokan lettek milliomosokká. Ezek az emberek eltérő iskolázottsági háttérrel, szakmai tapasztalattal és keresettel bírtak. A bennük rejlő egyetlen közös dolog a Nu Skin volt és abbéli vágyuk, hogy jobban éljenek: több szabad idővel és pénzzel, hogy utazhassanak és több időt tölthessenek családjuk társaságában.


Mikor meghívtak, csatlakozzak én is a Nu Skinhez, úgy éreztem, végre valóra válhat az álmom! Akkoriban még nem ismertem a Nu Skin termékeket, mégis arra jutottam, hogy egy ilyen nagy múltú és hírnevű vállalat bizonyára kiváló termékeket kínál. Mikor végre valóban elkezdtem a Nu Skinnel dolgozni, szép fokozatosan mindent megtanultam. Az eredmény felülmúlta várakozásaimat, elképesztőnek találtam hatékonyságukat!

 

Az emberek évente több millió dollárt költenek Botox-kezelésekre, különféle feltöltésekre, mezoterápiára, lézeres arcfiatalításra és plasztikai beavatkozásokra. Ezek költséges és fájdalmas eljárások - gyakran váratlan kimenetellel. Hiszen mindannyian hallottunk tévés celebeken végrehajtott, balul sikerült kísérletekről. Az ageLOC Galvanic Spa egy csodálatos technológia, mely mindenki számára elérhető professzionális, költséghatékony kozmetikai kezelést kínál. Ez a szépség és fiatalság iPodja, mely világszerte nagy népszerűségnek örvend.

 

Az ageLOC egy egyedülálló technológia, mely az öregedés forrását veszi célba. A Nu Skin kutatói által kifejlesztett legújabb felfedezés lehetővé teszi számunkra, hogy úgy fessünk, mint 20-25 éves korunkban, sőt úgy is érezzük magunkat. Visszakapjuk fiatalkori energiánkat, erőnlétünket és vitalitásunkat!


Mikor a Nu Skinhez csatlakozás mellett döntöttem, a pénzkereset motivált, valamint a hobbikra és utazásokra fordítható több szabad idő. Aztán hogy, hogy nem a Nu Skin maga is a hobbimmá lett. Elvégre micsoda remek dolog egy kis Nu Skin vásárlással feltöltődni, kiélvezni a modern, hatékony és könnyen kezelhető technológiákat, s egyben bemutatni ezeket a családnak és a barátoknak. És a mi a legfontosabb: megosztani ezt a tudást, egyben segíteni azoknak, akiket érdekel, miként javíthatnának életükön, hogyan élvezhetnék jobban azt. Imádok új emberekkel találkozni, új barátságokat kötni, pozitív és nagyszerű munkatársakkal együtt dolgozni, és másokat sikerhez és álmaik megvalósításához segíteni.

 

Ez az üzlet csapatmunka: kizárólag erős, elkötelezett és optimista emberek hozhatnak létre valami sikereset. Ezért hát a CSAPAT szót gyakran a következőképp magyarázzák el: "Csakis Aktív Partnerséggel Alakulhatnak Terveink".


Az egyik legfontosabb, a sikerhez vezető tulajdonság a taníthatóság.  Sokat kell tanulni ahhoz, hogy profi váljon belőled. Csupán könyvek bújásával, az internet böngészésével, heti vagy havi egyszeri képzéssel nem elsajdítható. A legjobb tanárra van szükség, aki pontosan tudja, mi a teendő, és segít a birtokában lévő készségek átadásában.

 

Számomra Gary Wattenberg lett ez az oktató. Köszönöm, hogy segített, köszönöm a képzésem tökéletesen felépített rendszerét, mely sikerhez segített engem és remek csapatomat. 2008-ban kezdtünk szervezetében dolgozni, és azonnal csodálatos eredményeket értünk el! Mostanra több száz üzleti partner és több ezer vásárló tartozik csapatomba. A csapatom új partnerei átfogó képzésben részesülnek a legegyszerűbb lépésektől egészen az önálló vezetői tréningekig, mely Gary Wattenberg rendszerére épül. E célból a tanulás képessége és igénye a legfontosabb.


A legjobb vezetők azok, akik folyamatosan képzik magukat és részt vesznek az összes létező kurzuson és tréningen: egyéni növekedés, célmeghatározás, időbeosztás, üzleti tárgyalások és sok egyéb. Az igazi vezetők nem spórolnak a képzésen, mert tudják: a legjobb befektetés a saját szakmai oktatás. Erősebbé, magabiztosabbá lesznek - és ezt a változást mindenki észreveszi. Fontos számukra a jótékonykodás, és aktívan részt vesznek a vállalati kezdeményezésben, ami a Nourish The Children (Tápláld a gyermekeket!). Megfigyeltünk egy nagyon érdekes dolgot: a jótékonyságban szerepet vállalók sikeresebb üzletemberek lesznek! Az igazi vezetők pontosan tisztában vannak céljaikkal, elkötelezték magukat mellettük. Teszik mindezt a nehézségek, szkeptikusok, pesszimisták és elterelők dacára, akik a sikerhez vezető rögös úton fel-felbukkannak. Céljaik megvalósításában nem gátolja őket eső, hőség, közlekedési dugó, a számítógép, pénz vagy idő hiánya. Ők nem álmokat szőnek: ők terveznek. Ahol mások problémát, ők lehetőséget látnak.


Az igazi vezető optimista. Tanul, dolgozik, rutinosan és élvezettel létesít kapcsolatot, magához vonzza a pozitív és érdekes partnereket. A csapatunkban minden egyes vezető ragyogó és erős személyiség, igazi Blue Diamond.

Kedves vezetők és új partnerek, akik első lépéseteket teszitek ebben az igazán emberséges üzletben: sok sikert kívánok nektek, sok vidám percet, sok-sok új barátot a világ minden tájáról - akikkel együtt dolgoztok majd! Szívből köszönöm segítségeteket, támogatásotokat, bölcsességeteket, kitartásotokat, humorérzéketeket, a pozitív hozzáállásotokat az élethez és hogy odafigyeltek partnereitekre! Különösen nagy hála illeti Gary Wattenberget, ezt a nagyszerű embert, akinek tudása, bölcsessége, segítsége, türelme és lenyűgöző üzleti rendszere lehetővé teszi vezetőinknek, hogy sikert érjenek el, és a teljesen kiaknázzák lehetőségeiket!


Hatalmas hálával tartozom a Nu Skin menedzsmentnek, akik remek munkát végeznek, és hangulatos, otthonos irodájukban gyorsan és hatékonyan hárítják el az összes felmerülő problémát, s minden nap rendelkezésünkre állnak! Kívánok jó egészséget, jómódot, jó szerencsét, sikert, a lehető legjobb üzleti partnereket! Váljanak álmaitok valóra, érezzétek jól magatokat, keressetek sok pénzt, és vegyétek saját kezetekbe életeteket! A Nu Skinnel mindez, sőt sokkal több is elérhető!

Divider
Bezárás
Bejelentkezés
Sikertelen bejelentkezés. Kérjük, próbálja újra!
No sponsor found.
A kampányajánlat kihasználásához jelentkezzen be!