6S minőségbiztosítási eljárás

  • ID:
 

6S minőségbiztosítási eljárás

6s

6S minőségbiztosítási eljárás

A Pharmanex® szabadalmazott technológiát alkalmaz az előállítási folyamatok alatt, hogy a termékfejlesztés minden lépésében betartsa szigorú minőségellenőrzési normáit. A folyamatos magas minőség kulcsa a Pharmanex® 6S minőségbiztosítási folyamata, amely a vállalat gyógyszerészeti megközelítését tükrözi a termékfejlesztések során.

 

 


6s_selection

Kiválasztás

Az egészségre leghatékonyabb gyógynövényeket meghatározandó a Pharmanex® amerikai és ázsiai szakértői csoportokat alkalmaz. A csoportok átfogó kutatásokat végeznek, összegyűjtik, felülvizsgálják és összefoglalják az egyes gyógynövények korábbi felhasználási módjait, valamint a tulajdonságaikkal és egészségre gyakorolt hatásukkal kapcsolatos, jelenlegi információkat. A Pharmanex emellett eredeti kutatásokat is tart új gyógynövények beazonosítása érdekében, melyeket elismert, a világ különféle pontjairől érkező szakmabeliek koordinálnak. Kizárólag olyan gyógynövényeket használunk, amelyek átmentek a Pharmanex® átfogó, eredetiségi-, használhatósági- és biztonsági tesztjein.


6s_sourcing

Források

Amikor a Pharmanex® dönt az adott gyógynövény felhasználásáról, utánajár a beszerzési lehetőségeknek, és minden egyes forrásból származó mintát alapos vizsgálatnak vet alá. A források lehetnek hazaiak vagy nemzetköziek, származhatnak a Pharmanex® kínai és chilei termőterületeiről is. A Pharmanex® a forrásoktól származó minták minősége és aktív hatóanyag-koncentrációja alapján választja ki a beszállítót.


6s_structure

Szerkezet

A Pharmanex® a legújabb analitikai technikákat használva, elismert kínai és Egyesült Államokbeli egyetemekkel együttműködve, szerkezeti elemzéseket folytat a kiválasztott gyógynövényben megtalálható természetes vegyületeken. A gyógynövény biztonságosságát és hatékonyságát biztosítandó, az elemzések során a szabványosított kivonatokban lévõ bizonyos kémiai szerkezeteket izolálják és tisztítják.

 


6s_standardization

Standardizáció

A gyógynövényekben számos, különféle aktív hatóanyag található meg. Például, amikor a Pharmanex® a ginkgo biloba leveleket analizálja, az aktív összetevők koncentrációja 300%-os eltérést is mutathat évszaktól, klímától, talajtól, betakarítási módszertől, tárolási- és feldolgozási körülményektől függően. A Pharmanex® szigorú, szabadalmazott szabványosítási eljárás keretében ( legalább egy releváns marker molekuláig) optimalizálja az adott termék aktív összetevőit. A Pharmanex® kapszulák mindegyike ugyanakkora mennyiségben tartalmaz minden egyes aktív összetevőt.


6s_safety

Biztonság

A termékek biztonságosságát biztosító, szigorú szabványok felállításában a Pharmanex® jár az élen. A tudósok ellenőrzik, majd dokumentálják az adott a termék használatával és biztonságosságával kapcsolatos adatokat. Minden termék gyógyszer-osztályozási teszteken esik át, amelyekkel mikróbák, toxinok és nehézfémek jelenlétére vizsgálnak. Kizárólag a klinikai tesztek során hatékonynak talált dózisban alkalmazzuk az aktív hatóanyagot, és ezt az értéket a Pharmanex® által kiadott adatok alapján megerősíttetjük. Minden egyes termék címkéje tartalmaz használati utasítást, valamint a termékkel összefüggõ figyelmeztetõ információt.


6s_substantiation

Igazolás

A Pharmanex® csak preklinikai és klinikai tanulmányokkal bizonyított tényeket használ fel a termékkel kapcsolatos állításokhoz. A Pharmanex® a meglévő klinikai adatokat felülvizsgálja, és szükség esetén saját költségén további vizsgálatokat végeztet el. Néhány vizsgálat eredményeit ezután nagyobb nemzetközi folyóiratoknak is elküldik felülvizsgálatra. A tudományos szabványok betartásával végzett bizonyítási eljárásoknak köszönhetően a Pharmanex® a természetes egészségvédő termékek vezető gyártója. A részletekre odafigyelés, a szigorúan tudományos tesztelés és a minőség iránti elkötelezettségünk biztosítja, hogy  minden egyes Pharmanex® termék teljes mértékben biztonságos és hatékony. A 6S minőségbiztosítási eljárás tette lehetővé, hogy a Pharmanex® az iparág vezetőjévé váljon a minőség és hatékonyság tekintetében.

 

 

Divider
Bezárás
Bejelentkezés
Sikertelen bejelentkezés. Kérjük, próbálja újra!
No sponsor found.
You are not allowed to shop in this country.
A kampányajánlat kihasználásához jelentkezzen be!
Please Log In